top of page

Hoe ik werk

Mensen informeren / engageren / raken

2022-03-25 09.59 Leuven Bib - Dirk Frimout interview.png

Ik kies graag voor authentieke communicatie. De kijkers vinden het niet alleen mooi, zij vinden het ook geloofwaardiger. Met andere woorden: het leidt tot een resultaat met net die extra impact.

Doorheen het hele productieproces op focussen wij op:

  • Wat willen wij bereiken?

  • Wie willen wij bereiken?

  • Hoe kunnen wij die extra klik maken met de kijker?

Daarom:

  1. Preproductie - Besteed ik veel aandacht aan een goede kennismaking en een goede voorbereiding, zodat wij starten met een sterk concept.

  2. Productie (opnames) - Wij maken mooie beelden die jouw verhaal maximaal ondersteunen. Hierbij besteden wij ook veel aandacht aan het in beeld brengen van mensen. 

  3. Postproductie (afwerking) - Wij maken een mooie montage die werkt: die de juiste informatie deelt met een treffend juiste emotie zodat wij de kijker maximaal raken. 

1. Preproductie

Een goede voorbereiding is half het werk

Ik investeer heel graag tijd om elkaar goed te leren kennen. Ik wil goed begrijpen waarmee jij bezig bent en wat jouw relatie is met jou doelgroep.

 

Samen bepalen wij het concept. Wat zijn de doelstellingen? Wat zullen wij in beeld brengen? Zal er iemand iets vertellen? Wat is de stemming?

Het scenario: flexibel, niet te strak

2021-06-30 19.17 Botanical Gardens Meise - Marc Vandenbrande, Hilde Crevits, Zuhal Demir.p

Wij maken het scenario niet te strak. Zo krijgen wij een resultaat dat spontaner en natuurlijker is.

 

Tijdens de voorbereidingen onderzoek ik waar de prioriteiten liggen en wat er verteld moet worden, waar de sterktes liggen en wat gevoelig is. Die kennis is voor mij een belangrijke leidraad bij het filmen en bij het monteren.

2. Productie

Wij maken mooie beelden die jouw verhaal maximaal ondersteunen. Mensen aan het woord laten, dat is echt mijn ding. Dat hoor ik ook mijn klanten zeggen.

 

Onze aanpak is erop gericht zodat de mensen zich maximaal op hun gemak voelen voor de camera. Zo komen zij natuurlijker en authentieker over. Dat levert beelden op die beter overtuigen.

Is er een moeilijke boodschap? Ik help heel graag mee met het vinden van een verwoording die de spreker ligt en die helder en krachtig is.

3. Post-productie

Tijdens dit proces kan een filmmaker zijn meesterschap tonen. Wij maken een mooie montage zodat de kijkers geboeid blijven kijken, een montage die jouw verhaal brengt met de juiste insteek en met de juiste emotie. En vooral: met maximale overtuigingskracht!

bottom of page