top of page

getuigenis Ester Blockx
Technopolis
Wil een klein vlammetje doen uitbarsten

Technopolis komt ook naar je toe. Hier een voorbeeld van een wetenschapsvoorstelling die jonge mensen verbaast en "Wow!" doet zeggen.

Een voorbeeld uit het B2B aanbod van Technopolis. Technopolis heeft ook een inspirerend aanbod voor bedrijven om er allerlei events te organiseren

Ester Blockx, Marketing & Sales Director bij Technopolis, het Vlaamse doe-centrum in Mechelen waar zij kinderen en jongeren willen fascineren met wetenschap en technologie. Zij getuigt:

“Wij willen die generatie van morgen ‘Wow!’ doen uitschreeuwen. Wij willen een klein vlammetje doen losbarsten dat kan uitmonden in een eindeloze en grenzeloze passie om met wetenschap en technologie een stempel op de wereld te drukken.

 

Om deze ambitieuze missie toch wel waar te maken, kiezen wij er resoluut voor om video in te schakelen in ons sales- en marketingplan. Enerzijds omdat video nu eenmaal de conversie verhoogt en dus de verkoop doet stijgen, maar ook omdat video zorgt voor een hogere betrokkenheid en een sterke emotionele connectie met je doelgroep creëert.

 

Als je kiest voor Marc Vandenbrande voor een videoproject dan mag je er zeker van zijn dat er ruimte is voor die emotie, voor die betrokkenheid, die menselijkheid en die authenticiteit. En daarnaast heeft Marc ook een tomeloze passie voor wetenschap en technologie, wat voor ons mooi meegenomen is, natuurlijk.

 

Marc gaat niet over één nacht ijs. Hij wil altijd goed op voorhand uitvlooien wat de klant precies wil. Wat het doel is van de video en welke doelgroep je wil aanspreken met die video. En hij zal er dan ook alles aan doen om die lucky shots te kunnen schieten om van die video een prachtig eindresultaat te maken.

 

Een video die de kijker triggert om te kijken, om verder te kijken en om de video ook helemaal uit te kijken en te zeggen:

'Wow! Wat een fantastische video.’”

bottom of page